otrdiena, 2013. gada 26. marts

Vairāki kredīti vienlaicīgi

Tātad Jūs esat aizņēmies vairākus ātros kredītus un meklējat veidus, kā šos aizdevumus ātri atmaksāt? Ātro kredītu parādi var būt bīstami Jūsu finanšu veselībai. Starp citu, visi mudina patērētājus izvairīties no vairākiem aizdevumiem/kredītiem vienlaicīgi. Tos ir viegli iegūt un tie piedāvā ātru naudas izmaksu, lai palīdzētu ar steidzamām finanšu problēmām, bet tie arī iekļauj augstas procentu likmes un bieži izraisa lielus zaudējumus. Šie padomi var palīdzēt Jums novērst Jūsu ātro aizdevumu parādus.

Uzmanieties no slēptajām izmaksām. Daži ātro aizdevumu aizdevēji var mēģināt gūt peļņu uz savu aizņēmēju rēķina, neatklājot visas maksas. Pēc pieteikšanās aizdevumam, Jūs varētu būt pārsteigts, uzzinot citas maksas, ko Jums ir nepieciešams samaksāt, neieskaitot procentu likmes.

Trūkumi


Tomēr galvenais trūkums ir tajā, ka šī aizdevuma īstermiņa rakstura dēļ tā pretendentam ir jāmaksā augstāka procentu likme. Personai tāpat arī būs jāmaksā soda nauda, ja aizdevuma atmaksa netiks veikta noteiktajā laikā.

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.