ceturtdiena, 2013. gada 24. oktobris

Kredīts

Patēriņa kredītiem, ja jāsaka godīgi, nav nekādu priekšrocību pašiem par sevi. Tas ir veids, kā aizņēmēji pieiet patēriņa kredītiem un kā tiek pieņemti lēmumi, kas saistīti ar patēriņa kredītu likteni. Tādējādi aizņēmēji negūst labumu no kredīta, tikai to, ka viņi ir ieguvuši kredītu.

Procenti


Procenti ir saprātīgi, pateicoties vairākiem papildinājumiem, kas tiek pievienoti patēriņa kredītam. Katru aizņemšanos reizi, noteikta procentu likme tiek pievienota patēriņa kredītiem. Procenti apzīmē iespēju izmaksas. Tās ir procentu likmes pamata sastāvdaļas.

Patēriņa kredīti ir pieejami lielākajā daļā kategoriju, piemēram, ar galvotāju, bez ķīlas. Lai gan lielākā daļa kredītu krustojas viens ar otru, patēriņa kredītus parasti iedala tajos ar ķīlu un tajos bez ķīlas. Kredīti ar ķīlu parasti izmanto kāda Jūsu īpašuma vērtību kā nodrošinājumu. Mājokļa pašu kapitāla kredītu arī var uzskatīt par kredītu ar ķīlu. Šādi kredīti nerada nekādu risku aizdevējiem un tie ir saudzējošāki par noteikumiem un nosacījumiem. Jūs varat baudīt lētākas procentu likmes un pagarinātu atmaksas grafiku, izmantojot patēriņa kredītu pret ķīlu.

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.