otrdiena, 2013. gada 26. marts

SMS kredītīts un prasības

Parasti viss, kas Jums ir nepieciešams, ir pastāvīgs darbs un konts, lai pieteiktos tam, ko visbiežāk dēvē par ātro aizdevumu. Dažkārt to sauc par naudas avansa risinājumu saspringtām finanšu situācijām, bet tie visi būtībā darbojas vienādi. Jūs aizņematies naudu, solot atmaksāt to savā nākamajā algas dienā, un, kad pienāks šī diena, nauda tiks atskaitīta tieši no Jūsu debeta konta, tāpat kā tā tika tur noguldīta.

Saprotiet, ka procenti par SMS kredītu būs augstāki nekā tradicionālajiem kredītiem, bet, ja kredīti ar zemākām procentu likmēm nav pieejami, SMS kredīta izmaksas var būt tā vērtas, ja Jums ir izmisīga vajadzība pēc naudas. Varbūt Jūsu auto nepieciešams ārkārtas remonts vai Jūsu ledusskapis vairs īsti nedarbojas un Jūs vienkārši nevar gaidīt līdz algas dienai, lai to salabotu. Tad Jums noderēs ātrie SMS kredīti.

Ātrais SMS kredīts ir lielisks pagaidu risinājums finanšu krīzes vai ārkārtas situācijā. Šī veida aizdevumi jāizmanto taupīgi un piesardzīgi. Vienmēr pārliecinieties, ka Jūs laicīgi varat atmaksāt summu, ko esat aizņēmies. Ir arī svarīgi atcerēties, ka tas nav pastāvīgs risinājums ilgstošai problēmai.

Lai varētu pieteikties SMS kredītam, indivīdam ir jāapstiprina, ka viņš ir pilngadīgs un viņam ir regulārs darbs (ir izņēmumi) jeb stabili ienākumi un adrese. Dažos gadījumos, citi aizdevēji var lūgt derīgu bankas kontu, pierādījumu par ienākumiem un to, ka aizņēmējam nav neviena cita aizdevuma.

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.