svētdiena, 2011. gada 6. februāris

Pirmais aizdevums

Ātrais kredīts un sms kredīts, kā arī citi kredīti 1 reizē ir bez maksas. Tas viss no uzticama aizdevēja - SMScredit, kas piedāvā saviem jaunajiem klientiem pirmo kredītu bez maksas. Noteikti aizņemies atbildīgi un tad nekādām problēmām nevajadzētu būt.

Kas ir 1 aizdevums? Pirmais aizdevums bez maksas ir aizdevums bez maksas! Pirmais aizdevums bez maksas arī tieši to nozīmē. Aizņemoties, piemēram, 50 latus uz 10 dienām, tad pēc 10 dienām būs jāatmaksā tie paši 50 lati. Aizņemoties, piemēram 100 latu uz 30 dienām, tad pēc 30 dienām būs jāatmaksā tie paši 100 lati. Tas ir pavisam vienkārši, jo nepieciešams tikai reģistrēties un pieteikties aizdevumam, kas jaunajiem klientiem ir bez maksas. Protams jāatbilst arī nosacījumiem, kā piemēram, vecumam vai arī jābūt Latvijas valsts iedzīvotājam un tamlīdzīgi.

Aizņemties pirmo kredītu bez maksas internetā var trīs vienkāršos vaidos. Reģistrējoties un piesakot no lietotāja profila, sūtot sms vai zvanot, lai varētu vienoties par naudas summu, ko vēlies aizņemtos, kā arī par kredīta atmaksas termiņu. Kredīta summu un atmaksas var viegli izvēlēties pats klients, piemēram, 99 Ls uz 22 dienām.


Aizņemies atbildīgi un vērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.