ceturtdiena, 2016. gada 10. novembris

Ziemas riepas kredītā

Lai droši turētos uz ceļa bargo ziemas apstākļu laikā, jāparūpējas par auto ziemas riepu komplekta iegādi. Dažiem līzinga piedāvājumiem jaunam automobilim līdzi nāk arī ziemas riepas, taču, iespējams, iegādājoties mašīnu, Jūs nemaz neesat padomājis par šo vajadzību. Tādā gadījumā 1. decembrim - datumam, kad pāreja uz ziemas apaviem mūsu spēkratiem kļūst obligāta - seko neviltots pārsteigums, īpaši „sagaidot” tos, kas pirmo reizi ir auto īpašnieka lomā. Bez šaubām, prātojumi, kā tad iegādāties jaunu riepu komplektu, var nodarbināt arī tad, ja mēs sevišķi nerūpējamies par tautas gudrības ievērošanu - darini ratus ziemā, bet ragavas - pavasarī. Pat rūdītiem autobraucējiem var sagādāt raizes pēkšņa vajadzība pēc samērā lielā pirkuma.

Lai izvairītos no jebkuras ar naudas vajadzībām saistītas situācijas, vēlams nozīmīgos pirkumus plānot jau iepriekš. Protams, vieglāk pateikt nekā izdarīt, tomēr, sekojot dažiem padomiem, mēs itin labi varētu noturēties sava personīgā budžeta zirgā.

Vispirms labi jāpārdomā, kādas ir mūsu vajadzības gada griezumā. Apaļš gads būtu ideālais laika posms, kuru plānot jau laikus. Vajadzības mainās atkarībā no sezonas. Sezonāli pirkumi vai izdevumi saistīti gan ar apģērbu, mājokļa apkuri, bērnu skološanu, izglītību, gan arī auto uzturēšanu. Ja vēl neesat aprēķinājis, cik kopumā izmaksā Jūsu auto uzturēšana, varat to izdarīt nekavējoties. Interneta vietnes saimnieki ir izveidojuši visaptverošu izmaksu sarakstu, kurā ietilpst auto līzinga maksājumi, degvielas patēriņš, tehnisko apkopju izmaksas, tehniskās apskates izdevumi un apdrošināšanas polises. Šajā kalkulatorā ietilpst arī ziemas riepu komplekta iegāde, un izmaksas ir aptuveni Jūsu auto modelim lēstas summas. Manuprāt, ļoti parocīgs rīks, ar kura palīdzību Jūs varat izrēķināt, cik naudas mēnesī būtu jāziedo auto uzturēšanai, lai, pienākot attiecīgajam brīdim, nebūtu jāšķiras no ievērojamiem līdzekļiem.
--> Read more...

ceturtdiena, 2016. gada 6. oktobris

Ātrie aizdevumi

Ātro aizdevumu liktenis kādu laiku satrauca ne vien šī biznesa pārstāvjus, bet arī aizņēmējus. Un kā gan ne - laiks, kad varēja aizņemties bez jebkādām prasībām aizņēmējam, beidzās, kredītu pagarinājumi un citas izmaksas vairs nedrīkst pārsniegt paša kredīta apjomu, arī aizņēmumu izsniegšana naktī ir aizliegta ar likumu. Tomēr, lūkojoties uz notiekošo no pragmatiskā viedokļa, mēs tomēr esam ieguvēji. Līdz ar ātro kredītu izsniedzēju stingrāku kontroli arī aizņēmējs ir spiests vairāk pievērst uzmanību savai rīcībai, plānot to un līdztekus izvairīties no galēji ekstremāliem rezultātiem - maksātnespējas un kredītvēstures sabojāšanas.

Ātro aizdevumu tradicionāli uzskata par vieglāk iegūstamu naudu kā bankas piedāvāto kredītu. Taču šobrīd situācija ir nedaudz mainījusies, un arī bankas cenšas būt aizvien elastīgākas un pielāgoties tirgus pieprasījumam. Abu veidu aizdevumi ir viegli noformējami internetā, ja nu vienīgi bankas konta atvēršana notiek klātienē. Taču aizņēmējam ir jāpierāda savi ienākumi, gan iesniedzot kredīta pieprasījumu bankā, gan LAFPA (Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācija) biedram. To var izdarīt, lejupielādējot Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras elektronisko izziņu par obligātajām sociālās apdrošināšanas iemaksām portālā latvija.lv, vai arī uzrādot bankas konta izrakstu.

Tik labi bankas, tā ātrie kredītu devēji piedāvā dažādas procentu likmes saviem aizdevumiem. Tās var variēties robežās no 0 % par pirmo aizdevumu (līdz 30 dienām) līdz pārdesmit procentiem par ilgāku aizdevumu. Galvenais ir salīdzināt atšķirīgos piedāvājumus un izvēlēties savam ienākumu līmenim atbilstošāko. Jo - iespējams, ka ievajadzējies kredītu, kuru nav iespējams atmaksāt vienā reizē, tāpēc labāk izvēlēties garāku atmaksas periodu.
--> Read more...

svētdiena, 2016. gada 18. septembris

Kādu summu ir iespējams saņemt patēriņa kredītā?

Pirms aizņemšanās apdomā gan naudas mērķi, gan savas atmaksas iespējas:
  • Ņem vērā, ka Tev pieejamā kredīta summa ir atkarīga no pakalpojuma sniedzēja;
  • Jāuzsver, ka pieejamās aizdevuma summas svārstās no 250€ – 10 000€;
  • Savukārt patēriņa aizdevuma summu nosaka, ņemot vērā Tavus regulāros ienākumus, esošās kredītsaistības un kredītvēsturi;
  • Tu kā debitors vari vienoties par aizdevuma atmaksu ik mēnesi vai perioda beigās. Tādā veidā Tu varēsi izvēlēties ērtāko variantu un saprātīgi plānot savus ikmēneša izdevumus.

Kādēļ izmantot kreditēšanas pakalpojumus?

  • Visbiežāk dažāda apmēra kredīti tiek izsniegti bez ķīlas, izziņām no Tavas darbavietas vai galvojuma;
  • Tu vari saņemt aizdevumu uz salīdzinoši ilgāku laiku (vidēji no 6 mēnešiem līdz pat 5 gadiem);
  • Ir iespējams aizņemties dažāda lieluma summas (no 100 līdz pat 10 000 eiro).
Ņem vērā, ka Latvijā dažādi kreditēšanas pakalpojumi ir pieejami visdažādākajiem mērķiem, piemēram, mājvietas remontam, preču iegādei un citām vajadzībām. Tomēr kredīts ir ļoti liela finansiālā atbildība. Ja aizņemies – esi atbildīgs debitors. Atceries, ka veiksmīga aizņemšanās iespējama tikai tad, ja paredzētajā termiņā spēsi kredītu atmaksāt un Tev ir atbilstoši ienākumi. Vienmēr rūpīgi iepazīsties ar aizdevuma līguma nosacījumiem un pārdomā savu atbilstību līguma noteikumiem. Aizņemies pārdomāti – tikai tik, cik vari atļauties, un ir nepieciešams, lai realizētu savas idejas un vēlmes.

Neuzliec sev nevajadzīgas parādsaistības, jo vēlāk var rasties nevajadzīgas parādsaistības, ar ko būs sarežģīti tikt galā. Ļoti daudzi cilvēki Latvijā aizņemas nepārdomāti un rada sev liekas finansiālas problēmas, tāpēc nekad neaizņemies, ja neesi pilnībā pārliecināts par sekmīgu naudas atmaksu.

Ātro kredītu kompānijas

Jāatzīmē, ka ātro kredītu kompānijas saviem jaunajiem klientiem piedāvā pirmos bezprocentu kredītus līdz 100 vai 200 eiro. Aizdevums ir pieejams bez papildus procentu maksas un slēptiem nosacījumiem. Piemēram, aizņemies 150 eiro – pēc aizdevuma termiņa beigām būs jāatmaksā tieši 150 eiro, nekādas papildus izmaksas netiks piemērotas.

Ja esi izlēmis aizņemties – rūpīgi iepazīsties ar aizdevuma līguma punktiem un nosacījumiem, pārdomā gan naudas nepieciešamību, gan savas atmaksas iespējas. Īpašu vērtību pievērs kompāniju noteiktajām procentu likmēm, atmaksas nosacījumiem. Aizņemies naudu lielākiem pirkumiem online vai izmanto banku pakalpojumus – piepildi savas ieceres jau šodien!
--> Read more...

trešdiena, 2016. gada 24. augusts

Kreditēšanas pakalpojumi

Kreditēšana Latvijā ir ļoti populāra un ikvienam vajadzības gadījumā ir iespējams internetā aizņemties dažāda apmēra naudas summas. Ikvienam no mums var rasties situācijas, kad rodas nepieciešamība pēc noteiktas naudas summas, piemēram, pārtikas iegādei vai komunālo maksājumu veikšanai. Šoreiz iepazīstināsim ar dažādiem kreditēšanas pakalpojumu veidiem un aizņemšanās iespējām. Atceries, lai patiešām izvēlētos piemērotāko finanšu risinājumu ir vērts salīdzināt visus piedāvājumus internetā.

Kā izvēlēties sev piemērotāko kredītu? 

Salīdzini aizdevumus pēc:

  • Popularitātes līmeņa – izvēlies tikai atzītus ātro kredītu pakalpojumus;
  • Vai izvēlētā kredītiestāde izsniedz pirmo aizdevumu bez maksas – jaunajiem klientiem šis pakalpojums visbiežāk tiek piedāvāts bez papildus procentu maksas;
  • Mēneša % likmes apmērs – atceries, ka šī summa Tev būs papildus jāmaksā ar kredīta pamatsummu;
  • Kredīta saņemšanas laiks – pozitīvas atbildes gadījumā nauda tiek izmaksāta vienas dienas laikā;
  • Maksimālā kredīta summa – salīdzini visus piedāvājumus un aizņemies sev piemērotāko;
  • Vecuma ierobežojumi, lai saņemtu ātro kredītu – visbiežāk aizdevumu ir iespējams saņemt no 18 gadu vecuma;
  • Aizdevēja darba laiks – ir kompānijas, kas aizdevumus izsniedz 24 stundas diennaktī.

Kā aizņemties bez ķīlas un galvojuma? 

Daži padomi kā izvēlēties piemērotāko kreditēšanas pakalpojumu internetā:

Patēriņa kredītam var pieteikties brīžos, kad ir nepieciešams iegādāties kādu noteiktu pirkumu vai pakalpojumu, piemēram, nepieciešams samaksāt par mobilajiem sakariem vai ārsta vizīti. Daudzi no mums ar patēriņa kredīta palīdzību piepilda savus sapņus un vēlmes, piemēram, iegādājas jaunu auto vai uzsāk mācības kādā izglītības iestādē.

Jāuzsver, ka patēriņa kredītu ir iespējams aizņemties bez ķīlas un galvojuma. Galvenais nosacījums, piesakoties patēriņa kredītam – Tev jābūt vecākam par 18 gadiem, ar regulāriem ikmēneša ienākumiem, kā arī pozitīvu kredītvēsturi un bez pārkāptām kredītsaistībām citās kompānijās.
--> Read more...

trešdiena, 2016. gada 10. augusts

Pirms aizņemies auto kredītu

Pirms aizņemies kredītu – ļoti rūpīgi izvēlies savu mašīnu, jo var gadīties, ka nepietiekamas uzmanības dēļ, vari „iekrist” un radīs papildu izmaksas, tādēļ ļoti svarīgi izvēlēties savu topošo mašīnu. Pirms to pērc, ir ļoti rūpīgi saprast, kādas problēmas ar mašīnu varētu notikt tuvā nākotnē un kāda naudas summa būtu nepieciešama, lai to salabotu. Protams, ka šāda veida izmaksas ir ļoti grūti noteikt, taču to darīt ieteicams būtu ikvienam, tādējādi sevi pasargājot no lieka stresa un papildus izmaksām.

Ja tevis izvēlētā automašīna nemaksā ļoti dārgi, tad vislabāk ieteicams būtu aizņemties patēriņa kredītu,. Ņemot patēriņa kredītu – konkrētās procenta likmes varētu būt mazākas, nekā ņemot hipotekāro kredītu, kuru ņem ikviens, kas vēlas iegādāties dārgākas mašīnas. Precīzas kredīta procentu summas uzzināsi tikai tad, ja saņemsiet sava aizdevuma līgumu.

Tomēr pats būtiskākais auto pirkšanā ir – tās atmaksa, ikviens no mums saprot, ka auto ir nepieciešams gandrīz jebkurā dzīves situācijā, tieši šī iemesla dēļ ir rūpīgi jāizvērtē iespējas un riskus, kas saistās ar auto atmaksas termiņiem. Kredīts priekš auto iegādes tiks izsniegts, tikai tad, ja kredītņēmējam būs pietiekami liela alga, lai par to, konkrētā laika termiņā varētu samaksāt, ja kredītņēmējam ir oficiāls darbs, bet salīdzinoši maza alga, tad jebkurai kredītiestādei ir iespēja atteikt Jūsu kredītu, balstoties uz riskiem, kas saistās ar kredīta neatmaksāšu.

Auto iegāde ir jāplāno, jo ne katrs to var iegādāties jaunu un par pilnu summu tuvējā autosalonā. Tieši šī iemesla dēļ, kredīts auto iegādei ir piemērots tiem, kas vēlas piepildīt savus sapņus, taču nevēlas izmest lielas naudas summas, līgumu var noslēgt atbilstoši Jūsu vēlmēm, ja tas apmierina arī kredītdevēja pusi. Jebkurš kredīts ir papildu nesta uz mūsu kakla, tāpēc ļoti svarīgi ir izvērtēt visas savas iespējas kredītu atmaksāt.
--> Read more...

sestdiena, 2016. gada 16. jūlijs

Pieredzējis kredītdevējs

Viens no vecākajiem kredītdevējiem Latvijā ir akciju sabiedrība “LATEKO LĪZINGS”, kas darbojas jau kopš 1997. gada. Šo gadu laikā tā ir kļuvusi par vienu no vadošajiem kreditēšanas pakalpojumu sniedzējiem ar stabiliem sadarbības partneriem visā Latvijā. “LATEKO” sniegtie pakalpojumi:

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu;


  • Aizdevums komunālo parādu dzēšanai;
  • Pārkreditācija;
  • Brīvdienu kredīts;
  • Kredīts nekustamā īpašuma iegādei.

Individuāla pieeja katram klientam

Visus “LATEKO” sniegtos pakalpojumus varētu definēt kā “aizdevumus internetā”, tomēr katrs pakalpojums ir specifisks, jo atšķiras gan aizņēmuma mērķi, gan aizdevuma summas. Lai arī kuru no aizdevuma veidiem Tu izvēlētos, gan “LATEKO”, gan citu kredītdevēju mērķis ir piedāvāt ērtu un sasniedzamu pakalpojumu klāstu, atbilstoši ikviena vēlmēm. Atceries, ka aizdevums internetā ir atbildība, tādēļ pirms šāda veida saistībām rūpīgi izvērtē kredīta nepieciešamību, kā arī savas iespējas atmaksāt aizdevumu noteiktajā termiņā. Labs ieteikums ir sagatavot ienākumu un izdevumu grafiku, kurā kā obligāts maksājums ir iekļauts atdodamā summa. Aizņemies pārdomāti, izvērtējot savu maksātspēju!
--> Read more...

piektdiena, 2016. gada 17. jūnijs

Nauda darbībā

Mēs ikviens plānojam savus izdevumus un patēriņus, taču vai aizdomājamies no kurienes nāk mūsu makā nonākusī nauda, vai esam aizdomājušies kur tā nonāks tālāk ? Diez vai – taču jāpiemin, ka nauda ir visvairāk apgrozītais līdzeklis visā pasaulē, ik sekundi kāds šobrīd norēķinās par pirkumiem, kāds šobrīd kasierei sniedz naudu par produktiem, ko tikko iegādājies, taču kāds tam visam sakars Jūs teiksiet...

Sakars ir pavisam tiešs, nauda ap mums riņķo visu laiku, tā ir naudas darbība, kuru mēs redzam, taču vai spējam izmantot priekš sevis, lai tā vairāk riņķotu tieši ap mūsu makiem, nevis citu? Jāteic, ka nauda mūsdienās nosaka gandrīz visu, lai arī kur tu ietu, visticamāk Tev nāksies maksāt naudu, gribi aizbraukt uz darbu, jāielej mašīnās benzīns, gribi aizbraukt uz darbu ar sabiedrisko transportu – atkal nauda. No rīta piecelies, lai kārtīgi paēstu – Tu sniedzies pēc brokastu pārslām, kuras Tu vakar esi nopircis par naudu. Naudas darbības rādiusam nav nekādu robežu, lai arī kur tu paskatītos – visur būs nauda.

Taču jāņem vērā, ka šo pašu jēdzienu var attiecināt arī uz citu faktoru apvāršņa. Ar naudu darbībā, bieži vien tiek atspoguļota konkrēta darbība, kurā ir ieguldīta nauda. Bieži vien daudzi uzņēmēji un investori saka, ka viņu nauda ir darbībā, varbūt daži nesapratīs, taču viņi skaidri un gaiši pasaka to, ka viņu nauda ir darbībā – viņi nesaka cik viņi nopelna vai zaudē uz dažādiem darījumiem, taču pasaka, ka viņu nauda ir apritē, taču ne vienmēr to var atspoguļot tikai uz biznesa lietām.

Šo darbību var attiecināt uz Jūsu darbu – Jūs strādājat konkrētu laika termiņu par kuru saņemat konkrētu darba samaksu, pēc tam Jūs savā kontā saņemat konkrēto algu, tādējādi tiek veikta darbība pēc darbības, kuras pamatā ir nauda – tādējādi visi pakalpojumi, kas atrodas uz šīs zemes pa lielam tiek saistīti ar naudu. Lai arī kā nauda netiktu izšķiesta, iztērēta vai gudri ieguldīta – Jūs vienmēr varēsiet teikt, ka Jūsu nauda ir apritē jeb darbībā, taču jāņem vērā fakts, ka galvenokārt šo jēdzienu pie sevis paņēmuši uzņēmēji un lielie investori, jo viņi ar lielāko prieku citiem stāsta par savām darbībām. Taču jāņem vērā, ka īsti biznesmeņi nenododas mutes virināšanā, bet gan reālas darbības izpausmēs, pēc kurām citi cilvēki var spriest par naudas apgrozību jeb naudu darbībā.

Pavisam noteikti naudas darbības pirmo vietu ieņem vispasaules bankas, lai arī kādā valstī Tu nebūtu, tajā vienmēr būs pa kādai bankai – vai esi iedomājies cik daudz naudas tiek apgrozītas pasaules lielākajās bankās - tikai vienas dienas laikā? Bankas ļoti stabili ieņem naudas darbības pirmo vietu, jo tieši bankas ir tās, kas regulē lielu daļu valsts dzīves. Vai spētu iedomāties, kā būtu ja banku vispār nepastāvētu – neiespējami vai ne? Atliek vien piebilst ka naudas darbība tiek veikta uz katra tava dzīves soļa, pat paskatoties uz kādu preci veikalā, Tu visticamāk iedomājies cik tā varētu maksāt. Uz ielas ejot garām kādam cilvēkam, Tu pamani viņa superīgo somu – visticamāk Tu iedomājies, kur to varētu nopirkt, viss tiek saistīts ar naudu un naudas darbību, lai arī kur Tu būtu – naudas darbība un aprite notiks ar, vai bez tevis, tāda ir mūsdienu dzīve.
--> Read more...

trešdiena, 2016. gada 20. aprīlis

Kredīts ar SMS

KredītsSMS.lv piedāvā noderīgu informāciju par šādām kompānijām:

  • SohoCredit.lv;
  • Credit24;
  • Ondo.lv
  • GreenCredit.lv
  • Ferratum.lv;
  • SMSCredit.lv;
  • ViaSMS;
  • Vivus.lv;
  • Credit365;
  • MiniCredit.lv;
  • Finanza.lv

Pirms piesakies aizdevumam kādā no kompānijām - rūpīgi iepazīsties ar KredītsSMS.lv pieejamo informāciju par kredītu saņemšanas nosacījumiem. Esi zinošs un atbildīgs – aizņemies tikai tad, ja patiešām vari to atļauties.

Naudai mūsdienās nereti ir noteicoša loma un bieži vien rodas neparedzētas situācijas, kad steidzami vajadzīgi papildus līdzekļi, piemēram, steidzamiem maksājumiem vai pietrūkst nedaudz līdzekļi pārtikas iegādei. Svarīgi minēt, ka Latvijā kredītu kompānijas piedāvā daudzveidīgus aizdevumus ikvienam klientam, kas saņem pastāvīgus un atbilstošus ikmēneša ienākumus. Iepazīsties ar kredītsSMS.lv noderīgajiem padomiem un aizņemies kredītu vēl izdevīgāk.

  • Pats būtiskākais – kredīti tiek izsniegti tikai Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 18 līdz 75 gadiem, atšķirībā no izvēlētās kompānijas līguma noteikumiem;
  • Lai aizņemtos sekmīgi - Tev nedrīkst būt kavētu kredīta maksājumu vai pārkāptu parādsaistību citās kredītu kompānijās;
  • Lai saņemtu kredītu bez problēmām - Tev vajadzīgs savs personīgais bankas konts kādā no Latvijas bankām, mobilā tālruņa pieslēgums, kā arī dators ar interneta pieslēgumu;
  • Svarīgākie aizdevuma piešķiršanā ir Tavi ikmēneša ienākumi un to apmērs, kas būs kā garantija izvēlētajai kompānijai, lai tā spētu Tev uzticēties un piešķirt pieteikto naudas summu;
  • Pozitīvas atbildes gadījumā nauda būs Tavā kontā 10 - 15 minūšu laikā, – reģistrējies un piesaki vēlamo aizdevumu summu izvēlētās kompānijas mājaslapā. Ja kredītam pieteiksies pēc kompānijas darba laika – Tavs pieteikums tiks izskatīts nākamās darba dienas rītā;
  • Salīdzini un izvēlies sev izdevīgākos piedāvājumu KredītsSMS.lv - spied “Aizņemties” un tiksi aizvirzīts uz izvēlētās kompānijas mājaslapu;
  • Ja iepriekš neesi aizņēmies ātro kredītu - vairākas kompānijas piedāvā īpaši izdevīgus bezprocentu aizdevumus, piemēram, aizņemoties 60 EUR ar atmaksas termiņu 1 mēnesis – pēc mēneša būs jāatmaksā tieši 60EUR;
  • Savukārt, ja kredīta pamatsummu atmaksāsi noteiktajā termiņā – nepieciešamības gadījumā varēsi aizņemties lielāku naudas summu, kā arī izvēlētā kredīta noteikumi būs daudz izdevīgāki.

Salīdzini visus piedāvājumus vienā mājaslapā – KredītsSMS.lv - vajadzības gadījumā aizņemies nepieciešamo naudas summu internetā. Tomēr esi prātīgs un aizņemies īpaši atbildīgi – rūpīgi izlasi kredīta līgumu, izvērtē naudas nepieciešamību, kā arī savas kredīta atmaksas iespējas.
--> Read more...

pirmdiena, 2016. gada 8. februāris

Par populārākajām bankām

Tās ir vienas no Latvijā pazīstamākajām un lielākajām bankām, kuras filiāles izvietotas pa visu valsts teritoriju – klientu ērtībām un pieejamībai. Bankas pamata tirgi ir ne tikai Latvija, bet visa Eiropa un ārpus tās, kuros veiksmīgi darbojoties tiek apkalpoti miljonu pastāvīgo klientu, kas diezgan uzskatāmi norāda uz bankas darbības apmēriem.

Bankām piemīt visas, tā saukto lielo banku priekšrocības, kas lielākajai daļai sabiedrības ievērojami atvieglo un padara vienkāršāku finanšu pakalpojumu saņemšanu, piemēram:
  • Bankas filiāles ir izvietotas visos Latvijas reģionos, turklāt bieži vien, kā filiāles vieta izvēlēts lielveikals vai cita plaši apmeklēta vieta, kurā cilvēki bankas pakalpojumu saņemšanu var apvienot ar citām ikdienā veicamām darbībām.
  • Pa visu Latvijas un Baltijas valstu teritoriju izvietots liels skaits naudas izmaksas un iemaksas bankomātu, kas ļauj iemaksāt vai izmaksāt naudu jebkura laikā neatkarīgi no banku filiāles darba laika.
  • Bankas piedāvāto pakalpojumu un produktu klāsts ir ļoti plašs, kā rezultātā ikviens var atrast sev piemērotāko vai konkrētajai situācijai atbilstošāko produktu vai pakalpojumu.
  • Bankas uzziņu dienests darbojas 24h diennaktī un ļauj risināt radušos problēmu pēc iespējas ātrāk, negaidot nākamo darba dienu.

Bankas mājas lapās pieejama plaša informācija par bankas piedāvātajiem pakalpojumiem un to saņemšanas iespējām, turklāt bankas piedāvā iespēju pieteikt pakalpojumus internetā, aizpildot nelielu pieteikuma formu. Iespējams pieteikties arī finanšu konsultācijām, kuras ir pat ļoti noderīgas gadījumos, ja esat nolēmis pieteikties kādam no bankas piedāvātajiem aizdevumiem vai izmantot citus bankas pakalpojumu ilgtermiņā.

Privātpersonām bankas piedāvā sekojošus pakalpojumus:


  1. Kontu un maksājumu apkalpošanu – pakalpojumos ietilpst algas un citi konti, vietējie un starptautiskie maksājumi, valūtas darījumi, čeku un skaidras naudas operācijas, kā arī individuāli seifi.
  2. Norēķinu karšu izsniegšanu un apkalpošanu – tiek piedāvātas Debeta un kredītkartes (lielākoties Mastercard, taču atsevišķos komplektos pieejamas arī VISA kartes)
  3. Internetbankas, telefonbankas un SMS pakalpojums – pakalpojumi sniedz iespēju kontrolēt savas finanses, veikt maksājumus, kā arī pieteikt jaunus pakalpojumus atrodoties jebkurā pasaules vietā.
  4. Kredītu un līzinga pakalpojumus – aizņēmumi tiek izsniegti dažādos apjomos, kopumā banka piedāvā daudz un dažādus aizdevumus dažādiem mērķiem.
  5. Uzkrājumu un ieguldījumu pakalpojumus – tiek nodrošināti uzkrājumi, piemēram, krājkontā, pensiju uzkrājumu veidošana un noguldījumu veidošana.
  6. Apdrošināšanas pakalpojumus – tiek piedāvātas dažādu veidu apdrošināšanas to starp arī kredītkartes saistību apdrošināšana, ceļojumu un dzīvības apdrošināšana, apdrošināšana mājai, kā arī KASKO un OCTA apdrošināšana.

Pietiekoši plašs piedāvājumu klāsts pieejams arī uzņēmumiem, domājot par to biežāk izteiktajām vēlmēm un vajadzībām.
--> Read more...

pirmdiena, 2016. gada 18. janvāris

Padomi par ātrajiem kredītiem

Ar visu negatīvo publicitāti, ko šie kredīti ir saņēmuši, Jūs noteikti atradīsiet daudz aizņēmēju, kas iebilst pret šīs iespējas izmantošanu kredīta iegūšanai. Katram ir tiesības uz savu viedokli un tiem, kas atbalsta īstermiņa kredītu nozari, arī ir savi iemesli. Kad runa ir par Jūsu finansiālo situāciju, vislabāk ir uzklausīt visas puses pirms pieteikšanās kredītam.

Ātro kredītu trūkumi ir to izmaksas. Ātro kredītu izmantošana maksā naudu un šī nauda kopā ar kredīta summu pēc aizņemšanās ir jāatmaksā jau dažu nedēļu laikā. Vidējais šo kredītu izmantošanas termiņš ir 30 dienas, bet tos var izmantot līdz pat 2 gadiem. Mēģinot parūpēties par tūlītēju finanšu problēmu, aizņēmēji neparedz iespējamās nākotnes problēmas, kad gaidāma kredīta atmaksa. Ja personai nav kredīta atmaksas plāna, pirms tā piesakās ātrajam kredītam, pastāv iespēja, ka šī persona nonāks vēl dziļākās finanšu problēmās kā pirms tam.

Jo ilgāk kredīts paliek nesamaksāts, jo vairāk tas izmaksās aizņēmējam. Tas ir tāpat kā ar jebkuru citu trešo personu līdzekļiem biznesā. Grūtības atmaksāt kredītu parasti rodas nedaudz augstāku kredīta likmju un īsā atmaksas termiņa dēļ. Tie, kas iebilst pret šo kredītu, dēvē to par parādu. Ja personai ir jāizņem jauns kredīts, lai nomaksātu veco, vai, lai kompensētu iztrūkumu algā, ko radījusi ātrā kredīta atmaksa, viņu finansēm ir jācieš. Daži ļaudis izvēlas atmaksāt kredītu ar vairākiem ikmēneša maksājumiem, bet ne vienmēr aizdevēji piedāvā šādu iespēju.

Ticiet vai nē, bet ātrajiem kredītiem ir arī priekšrocības. Kad rodas finanšu ārkārtas situācija, šie kredīti ir risinājums, kas piedāvā naudu pavisam īsā laikā. Izvēles brīvība ir liels arguments, kāpēc šie kredīti var tikt uzskatīti par labu iespēju. Dažiem cilvēki nav daudz iespēju, kad runa ir par finansiālo atbalstu.

Ja Jūs meklējat ātru atbildi nelielām naudas problēmām, īstermiņa kredīti var būt viena no pieejamajām iespējām. Tas nenozīmē, ka Jums tā noteikti ir jāizmanto. Rūpīgi izvērtējiet savu situāciju un prognozējiet, kur tā varētu nonākt dažas nedēļas vēlāk, pirms Jūs izlemjat pieteikties ātrajam kredītam.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.