ceturtdiena, 2016. gada 6. oktobris

Ātrie aizdevumi

Ātro aizdevumu liktenis kādu laiku satrauca ne vien šī biznesa pārstāvjus, bet arī aizņēmējus. Un kā gan ne - laiks, kad varēja aizņemties bez jebkādām prasībām aizņēmējam, beidzās, kredītu pagarinājumi un citas izmaksas vairs nedrīkst pārsniegt paša kredīta apjomu, arī aizņēmumu izsniegšana naktī ir aizliegta ar likumu. Tomēr, lūkojoties uz notiekošo no pragmatiskā viedokļa, mēs tomēr esam ieguvēji. Līdz ar ātro kredītu izsniedzēju stingrāku kontroli arī aizņēmējs ir spiests vairāk pievērst uzmanību savai rīcībai, plānot to un līdztekus izvairīties no galēji ekstremāliem rezultātiem - maksātnespējas un kredītvēstures sabojāšanas.

Ātro aizdevumu tradicionāli uzskata par vieglāk iegūstamu naudu kā bankas piedāvāto kredītu. Taču šobrīd situācija ir nedaudz mainījusies, un arī bankas cenšas būt aizvien elastīgākas un pielāgoties tirgus pieprasījumam. Abu veidu aizdevumi ir viegli noformējami internetā, ja nu vienīgi bankas konta atvēršana notiek klātienē. Taču aizņēmējam ir jāpierāda savi ienākumi, gan iesniedzot kredīta pieprasījumu bankā, gan LAFPA (Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācija) biedram. To var izdarīt, lejupielādējot Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras elektronisko izziņu par obligātajām sociālās apdrošināšanas iemaksām portālā latvija.lv, vai arī uzrādot bankas konta izrakstu.

Tik labi bankas, tā ātrie kredītu devēji piedāvā dažādas procentu likmes saviem aizdevumiem. Tās var variēties robežās no 0 % par pirmo aizdevumu (līdz 30 dienām) līdz pārdesmit procentiem par ilgāku aizdevumu. Galvenais ir salīdzināt atšķirīgos piedāvājumus un izvēlēties savam ienākumu līmenim atbilstošāko. Jo - iespējams, ka ievajadzējies kredītu, kuru nav iespējams atmaksāt vienā reizē, tāpēc labāk izvēlēties garāku atmaksas periodu.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.