svētdiena, 2016. gada 18. septembris

Kādu summu ir iespējams saņemt patēriņa kredītā?

Pirms aizņemšanās apdomā gan naudas mērķi, gan savas atmaksas iespējas:
  • Ņem vērā, ka Tev pieejamā kredīta summa ir atkarīga no pakalpojuma sniedzēja;
  • Jāuzsver, ka pieejamās aizdevuma summas svārstās no 250€ – 10 000€;
  • Savukārt patēriņa aizdevuma summu nosaka, ņemot vērā Tavus regulāros ienākumus, esošās kredītsaistības un kredītvēsturi;
  • Tu kā debitors vari vienoties par aizdevuma atmaksu ik mēnesi vai perioda beigās. Tādā veidā Tu varēsi izvēlēties ērtāko variantu un saprātīgi plānot savus ikmēneša izdevumus.

Kādēļ izmantot kreditēšanas pakalpojumus?

  • Visbiežāk dažāda apmēra kredīti tiek izsniegti bez ķīlas, izziņām no Tavas darbavietas vai galvojuma;
  • Tu vari saņemt aizdevumu uz salīdzinoši ilgāku laiku (vidēji no 6 mēnešiem līdz pat 5 gadiem);
  • Ir iespējams aizņemties dažāda lieluma summas (no 100 līdz pat 10 000 eiro).
Ņem vērā, ka Latvijā dažādi kreditēšanas pakalpojumi ir pieejami visdažādākajiem mērķiem, piemēram, mājvietas remontam, preču iegādei un citām vajadzībām. Tomēr kredīts ir ļoti liela finansiālā atbildība. Ja aizņemies – esi atbildīgs debitors. Atceries, ka veiksmīga aizņemšanās iespējama tikai tad, ja paredzētajā termiņā spēsi kredītu atmaksāt un Tev ir atbilstoši ienākumi. Vienmēr rūpīgi iepazīsties ar aizdevuma līguma nosacījumiem un pārdomā savu atbilstību līguma noteikumiem. Aizņemies pārdomāti – tikai tik, cik vari atļauties, un ir nepieciešams, lai realizētu savas idejas un vēlmes.

Neuzliec sev nevajadzīgas parādsaistības, jo vēlāk var rasties nevajadzīgas parādsaistības, ar ko būs sarežģīti tikt galā. Ļoti daudzi cilvēki Latvijā aizņemas nepārdomāti un rada sev liekas finansiālas problēmas, tāpēc nekad neaizņemies, ja neesi pilnībā pārliecināts par sekmīgu naudas atmaksu.

Ātro kredītu kompānijas

Jāatzīmē, ka ātro kredītu kompānijas saviem jaunajiem klientiem piedāvā pirmos bezprocentu kredītus līdz 100 vai 200 eiro. Aizdevums ir pieejams bez papildus procentu maksas un slēptiem nosacījumiem. Piemēram, aizņemies 150 eiro – pēc aizdevuma termiņa beigām būs jāatmaksā tieši 150 eiro, nekādas papildus izmaksas netiks piemērotas.

Ja esi izlēmis aizņemties – rūpīgi iepazīsties ar aizdevuma līguma punktiem un nosacījumiem, pārdomā gan naudas nepieciešamību, gan savas atmaksas iespējas. Īpašu vērtību pievērs kompāniju noteiktajām procentu likmēm, atmaksas nosacījumiem. Aizņemies naudu lielākiem pirkumiem online vai izmanto banku pakalpojumus – piepildi savas ieceres jau šodien!
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.