trešdiena, 2016. gada 24. augusts

Kreditēšanas pakalpojumi

Kreditēšana Latvijā ir ļoti populāra un ikvienam vajadzības gadījumā ir iespējams internetā aizņemties dažāda apmēra naudas summas. Ikvienam no mums var rasties situācijas, kad rodas nepieciešamība pēc noteiktas naudas summas, piemēram, pārtikas iegādei vai komunālo maksājumu veikšanai. Šoreiz iepazīstināsim ar dažādiem kreditēšanas pakalpojumu veidiem un aizņemšanās iespējām. Atceries, lai patiešām izvēlētos piemērotāko finanšu risinājumu ir vērts salīdzināt visus piedāvājumus internetā.

Kā izvēlēties sev piemērotāko kredītu? 

Salīdzini aizdevumus pēc:

  • Popularitātes līmeņa – izvēlies tikai atzītus ātro kredītu pakalpojumus;
  • Vai izvēlētā kredītiestāde izsniedz pirmo aizdevumu bez maksas – jaunajiem klientiem šis pakalpojums visbiežāk tiek piedāvāts bez papildus procentu maksas;
  • Mēneša % likmes apmērs – atceries, ka šī summa Tev būs papildus jāmaksā ar kredīta pamatsummu;
  • Kredīta saņemšanas laiks – pozitīvas atbildes gadījumā nauda tiek izmaksāta vienas dienas laikā;
  • Maksimālā kredīta summa – salīdzini visus piedāvājumus un aizņemies sev piemērotāko;
  • Vecuma ierobežojumi, lai saņemtu ātro kredītu – visbiežāk aizdevumu ir iespējams saņemt no 18 gadu vecuma;
  • Aizdevēja darba laiks – ir kompānijas, kas aizdevumus izsniedz 24 stundas diennaktī.

Kā aizņemties bez ķīlas un galvojuma? 

Daži padomi kā izvēlēties piemērotāko kreditēšanas pakalpojumu internetā:

Patēriņa kredītam var pieteikties brīžos, kad ir nepieciešams iegādāties kādu noteiktu pirkumu vai pakalpojumu, piemēram, nepieciešams samaksāt par mobilajiem sakariem vai ārsta vizīti. Daudzi no mums ar patēriņa kredīta palīdzību piepilda savus sapņus un vēlmes, piemēram, iegādājas jaunu auto vai uzsāk mācības kādā izglītības iestādē.

Jāuzsver, ka patēriņa kredītu ir iespējams aizņemties bez ķīlas un galvojuma. Galvenais nosacījums, piesakoties patēriņa kredītam – Tev jābūt vecākam par 18 gadiem, ar regulāriem ikmēneša ienākumiem, kā arī pozitīvu kredītvēsturi un bez pārkāptām kredītsaistībām citās kompānijās.
--> Read more...

trešdiena, 2016. gada 10. augusts

Pirms aizņemies auto kredītu

Pirms aizņemies kredītu – ļoti rūpīgi izvēlies savu mašīnu, jo var gadīties, ka nepietiekamas uzmanības dēļ, vari „iekrist” un radīs papildu izmaksas, tādēļ ļoti svarīgi izvēlēties savu topošo mašīnu. Pirms to pērc, ir ļoti rūpīgi saprast, kādas problēmas ar mašīnu varētu notikt tuvā nākotnē un kāda naudas summa būtu nepieciešama, lai to salabotu. Protams, ka šāda veida izmaksas ir ļoti grūti noteikt, taču to darīt ieteicams būtu ikvienam, tādējādi sevi pasargājot no lieka stresa un papildus izmaksām.

Ja tevis izvēlētā automašīna nemaksā ļoti dārgi, tad vislabāk ieteicams būtu aizņemties patēriņa kredītu,. Ņemot patēriņa kredītu – konkrētās procenta likmes varētu būt mazākas, nekā ņemot hipotekāro kredītu, kuru ņem ikviens, kas vēlas iegādāties dārgākas mašīnas. Precīzas kredīta procentu summas uzzināsi tikai tad, ja saņemsiet sava aizdevuma līgumu.

Tomēr pats būtiskākais auto pirkšanā ir – tās atmaksa, ikviens no mums saprot, ka auto ir nepieciešams gandrīz jebkurā dzīves situācijā, tieši šī iemesla dēļ ir rūpīgi jāizvērtē iespējas un riskus, kas saistās ar auto atmaksas termiņiem. Kredīts priekš auto iegādes tiks izsniegts, tikai tad, ja kredītņēmējam būs pietiekami liela alga, lai par to, konkrētā laika termiņā varētu samaksāt, ja kredītņēmējam ir oficiāls darbs, bet salīdzinoši maza alga, tad jebkurai kredītiestādei ir iespēja atteikt Jūsu kredītu, balstoties uz riskiem, kas saistās ar kredīta neatmaksāšu.

Auto iegāde ir jāplāno, jo ne katrs to var iegādāties jaunu un par pilnu summu tuvējā autosalonā. Tieši šī iemesla dēļ, kredīts auto iegādei ir piemērots tiem, kas vēlas piepildīt savus sapņus, taču nevēlas izmest lielas naudas summas, līgumu var noslēgt atbilstoši Jūsu vēlmēm, ja tas apmierina arī kredītdevēja pusi. Jebkurš kredīts ir papildu nesta uz mūsu kakla, tāpēc ļoti svarīgi ir izvērtēt visas savas iespējas kredītu atmaksāt.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.