pirmdiena, 2014. gada 28. aprīlis

Pirms pieteikuma iesniegšanas

Ir svarīgi zināt visus noteikumus un nosacījumus. Ir svarīgi izlasīt visu informāciju par atbildīgu aizņemšanos. Viens svarīgs nosacījums, kuru Jums vajadzētu saprast – ātrais kredīts internetā tikai un vienīgi ir īstermiņa risinājums cilvēkiem, kuriem ir regulāri ikmēneša ienākumi.

Citas svarīgas lietas, kas jāzina aizņēmējiem


Pārliecinieties, ka Jūsu dators ir aizsargāts! - Daudzas "kredītu vietnes" ārzemēs internetā faktiski ir vietnes, kurās tikai pēc mājas lapas apmeklēšanas programma, kas uzstādīta mājas lapā var iefiltrēties datorā un uzzināt visu Jūsu konfidenciālo informāciju, kas tajā glabājas. Pārliecinieties, ka Jūsu datoram ir labs ugunsmūris un programma, kas neļauj citiem iekļūt Jūsu datorā, pirms Jūs sākat veikt izpēti internetā. Tāpat, nesaglabājiet slepenu informāciju tik viegli piekļūstamā un izmantojamā ierīcē kā dators. Tas nozīmē, ka par šādu drošību der atcerēties arī Latvijas aizņēmējiem.

Vienmēr, vienmēr pārbaudiet visu divreiz - Ja Jūs esat pārliecināts, padomājiet vēlreiz! Vienmēr pārliecinieties, ka visas norādes un atsauksmes no aizdevēja vietnes ir ticamas. Veiciet zvanus, veiciet savu pētījumu un meklējiet citas mājas lapas. Dārgā Google ir lielisks līdzeklis, kā to darīt. Atcerieties, ka labāk būt drošam nekā nožēlot!

Tātad, vienmēr paturiet prātā, ka pretī katrai personai, kas ir gatava aizdot Jums naudu ar ātro kredītu starpniecību, ir kāds, kas prāto kā Jums šo naudu izkrāpt! Saglabājiet vēsu prātu un veselo saprātu un padariet naudas aizņemšanos internetā par ātru, ērtu un ražīgu pieredzi!
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.