ceturtdiena, 2012. gada 15. marts

Īstermiņa kredīti

Īstermiņa kredīti jeb ātrais kredīts internetā ir paredzēti neplānotiem izdevumiem, pirkumiem, piemēram, ja jāveic kāds neparedzēts tas kas nebija plānots, bet ļoti izdevīgs pirkums, kā piemēram, sezonas atlaides, kuras pārsit iepriekšējās sezonas atlaides, tad ir vērts aizņemties un doties ķemmēt veikalus.

SMScredit uzņēmums



Cik zināms, tad SMScredit aizdevumam var pieteikties jebkurā nedēļas dienā, nosūtot īsziņu, zvanot uz klientu apkalpošanas centru vai nosūtot pieprasījumu no sava lietotāja profila. Lietotāja profils ir tāds profils, kuru var iegūt jeb reģistrēt bez maksas SMScredit mājas lapā, kurā arī pēc tam varēs izvēlēties kredīta summu un kredīta atmaksas termiņu uz kādu tiks ņemts ātrais kredīts internetā bez ķīlas un galvojuma pāris minūtēs. Pieteikums kredītam tiek izskatīts dažu minūšu laikā un pozitīva lēmuma gadījumā, nauda klienta Latvijas bankas kontā tiek ieskaitīta 15 minūšu laikā. SMScredit ir līderis Latvijas īstermiņa kredītu nozarē ar vairāk kā 60 000 klientiem. Uzņēmums darbojas no 2008.gada aprīļa.

Kredīti tiek piešķirti personām vecumā no 19 līdz 75 gadiem ar pozitīvu kredīta vēsturi. Aizņemoties no SMScredit Jūs saņemat izdevīgus kredīta nosacījumus, operatīvu pieteikuma izskatīšanu un protams ātru kredītu, kas pirmajā reizē ir bez maksas un katrā nākamajā ar zemu komisijas maksu. Un visbeidzot profesionāla klientu apkalpošana, kas ir nemazāk svarīgs faktors.

Pirmais kredīts bez maksas, bez procentiem dod iespēju pirmo reizi aizņemties no SMScredit pilnīgi bez maksas uz laiku līdz 30 dienām. Pēc 30 dienām nāksies atgriezt tikai tādu summu, kādu SMScredit izsniedza. Ja arī pēc 30 dienām klients nespēj atmaksāt naudu, tad ir iespēja par simbolisku samaksu izmantot SMScredit papildpakalpojumu kredītu pagarināšana.

Galvenā SMScredit priekšrocība ir tā, ka tiek piedāvāta iespēja atlikt kredīta atmaksu uz 7 dienām, 14 dienām vai 30 dienām, samaksājot simbolisku maksu. Pie nosacījuma, ka kredīta ņēmējs pilda savas saistības, ātro kredītu var pagarināt tik reižu, cik nepieciešams.

Un tagad ir laiks reģistrēties, lai varētu saņemt pirmo kredītu bez maksas. Lai sāktu reģistrāciju klikšķini šeit – tas aizņems tikai pāris minūtes. Pēc veiksmīgas reģistrācijas, klients var saņemt ātro kredītu bez ķīlas. Lai pieteiktos bez maksas kredītam, klientam ir jāizvēlas nepieciešamā kredīta summa un kredīta atmaksas termiņš. SMScredit ātrie kredīti tiek izsniegti pāris minūtēs. 90 % no pieteikumiem tiek apstiprināti 15 minūtēs.

Aizņemies atbildīgi un neaizņemies tad, ja regulāri vēlies izmantot ātro kredītus, lai segtu citas īstermiņa vai ilgtermiņa kredīta saistības. Kredītu var atļauties cilvēki ar ienākumiem. Izvērtē savas spējas atmaksāt ātro kredītu bez ķīlas.
--> Read more...

otrdiena, 2012. gada 6. marts

Aizņemies atbildīgi

Aizņemties vajag atbildīgi un tāpēc ātrais kredīts internetā bez ķīlas un galvojuma ir domāts Latvijas iedzīvotājiem no 18 līdz 72 gadiem, kuri nav parādnieku reģistros un reģistrējoties prot ievadīt korektus datus par sevi. Ievadot kļūdainus datus cilvēki paliek bez kredīta, jo tas ir viens no iemesliem, kāpēc cilvēkiem tiek atteikts ātrais kredīts bez ķīlas.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.