pirmdiena, 2011. gada 31. janvāris

Atmaksājamā summa

Kas ir SMS kredīts mēz zinām. Un zinām arī, kas ir hipotekārie kredīti, jo par tiem nesen tika rakstīts. Tagad uzzināsim, kas ir atmaksājamā summa.

Atmaksājamā summa ir naudas līdzekļi, kas sastāv no aizdevuma, aizdevuma piešķiršanas komisijas un procentiem, ja tādi ir, jo pirmais aizdevums ir bez maksas, bez komisijas un procentiem, ko saskaņā ar Aizdevuma līguma noteikumiem Aizņēmējs atgriež Aizdevējam.

Aizņemies atbildīgi un esi prātīs, lai izdodas.
--> Read more...

svētdiena, 2011. gada 30. janvāris

SMS aizdevuma pieprasījums

Aizdevuma pieprasījums un SMS aizdevuma pieprasījums ir tās lietas par kurām varēs uzzināt šajā rakstā.SMS aizdevuma pieprasījums un aizdevuma pieprasījums ir tas pats pieprasījums. Par to arī varēs uzzinārt sīkāk, jo citreiz rodas jautājumi par šo pieprasījumu.

Aizdevuma pieprasījums


Aizdevuma līguma Vispārīgo noteikumu, kas ir Mājas lapā no Lietotāja konta vai mobilā tālruņa īsziņas - SMS (SMS kredīts) veidā noformēts, vai, kā saziņas līdzekli izmantojot balss telefoniju, Aizņēmēja izteikta griba (pieprasījums) saņemt no Aizdevēja Aizdevumu saskaņā ar Aizdevuma līgumu. Un šeit būs vēl viens info raksts: par atmaksas datumu, jo arī par to biezi vien rodas jautājumi.

SMS nobeigums



Tas arī ir tas aizdevuma pieprasījums. Un nav īpaši svarīgi vai tas ir aizdevuma pieprasījums, vai tas ir SMS aizdevuma pieprasījums. Lai izdodas un ķer aizdevumus atbildīgi, jo vajag atmaksāt laikā!
--> Read more...

Aizdevuma atmaksas datums

Aizdevuma atmaksas datums. Kas ir aizdevuma atmaksas datums? Par to arī šajā rakstā: Aizdevuma atmaksas datums!

Tas ir aizdevuma termiņa pēdējā diena, kad aizņēmējam saskaņā ar aizdevuma līgumu ir jāveic aizdevuma atmaksas un aizdevuma piešķiršanas komisijas samaksas maksājums. Tagad Tev būs skaidrs šis jautājums, jo tas nebija nemaz tik grūti, kā likās sākumā.

Aizņemies atbildīgu un lai izdaodas!
--> Read more...

sestdiena, 2011. gada 29. janvāris

UniCredit konference

UniCredit konference

UniCredit konference, kas notika 2011. gana 27. janvārī. Konference "Finanšu sektora attīstība Austrumeiropā krīzes laikā un UniCredit veiksmes formula". UniCredit konference notika Rīgas Ekonomikas augstskolā.
--> Read more...

trešdiena, 2011. gada 26. janvāris

Ātro kredītu komisijas maksas

Ātro kredītu un sms kredītu komisijas maksas. Uzzini jau tagad, kur būs aizņemties izdevīgāk, ja ir nepieciešams ātrais sms kredīts internetā nez ķīlas un galvojuma.

Crediton komisijas maksa


šeit viss skaidri ir redzems, kāda ir credit on kredīta izmantošanas komisijas maksas, kas būs jāmaksā, ja plāno aizņemties no crediton.
Kredīts 40.00 Ls uz 7 dienām + Komisija 3.60 Ls = Jāatmaksā 43.60 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 14 dienām + Komisija 5.75 Ls = Jāatmaksā 45.75 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 21 dienām + Komisija 6.80 Ls = Jāatmaksā 46.80 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 28 dienām + Komisija 7.79 Ls = Jāatmaksā 47.79 Ls

SMScredit komisijas maksa


Vispār ir tāda lieta, ka pirmajā reizē SMScredit komisijas maksa ir 0 Ls, jo pirmais kredīts ir bez maksas. Kredīts 40.00 Ls uz 7 dienām + Komisija 0.00, jo pirmais bez maksas Ls = Jāatmaksā 40.00 Ls. Un šeit būs komisija, ja aizņemnsies 2 reizi:

Kredīts 40.00 Ls uz 7 dienām + Komisija 2.36 Ls = Jāatmaksā 42.36 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 14 dienām + Komisija 2.92 Ls = Jāatmaksā 42.92 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 21 dienām + Komisija 3.48 Ls = Jāatmaksā 43.48 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 28 dienām + Komisija 4.04 Ls = Jāatmaksā 44.04 Ls

Un proams nobeigumā maģiskie vārdiņi: aizņemies atbildigi un centies atmaksāt aizdevumu laikā, lai nebūtu problēmas. SMS kredīts internetā rakstīja šodien un rakstīs rīt!
--> Read more...

Crediton

Esi dzirdējis par tādu Crediton? Ātrais kredīts internetā no Crediton ir šis dienas temats. Kas tas par kredītu un ko viņš ziemā ēd - uzzināsi šajā rakstā par crediton kredītu.

Crediton ir jauns ātro kredītu izsniedzējs Latvijas tirgū, kas piedāvā ātrus kredītus sākot no 10 līdz 150 latiem pāris minūšu laikā. Pirmajā reizē no Crediton iespējams aizņemties no 10 līdz 100 latiem, bet sākot no otrās reizes no 10 līdz 150 latiem. Crediton piedāvā atlikt atmaksas termiņu līdz 7, 14 vai 28 dienām.

Visi klienti, kuri aizņēmušies kredītu no Crediton vismaz divas reizes – var pieteikties uz bezmaksas konsultācijām. Konsultācijas tiek piedāvātas jautājumos par naudas pārvaldīšanu, par pašizglītošanos finanšu un ekonomikā jomā, kā arī par personīgiem finanšu jautājumiem. Vairāk informācijas iespējams iegūt Crediton mājas lapā.

Komisijas



Šeit būs komijas maksa jeb procenti, kas jāmaksā par kredītu. Pirmais parāda cik aizņemies. Otrais parāda uz cik dienām aizņemies. trešais parāda, kāda būs komisijas maksas par kredīta izmantošanu un pēdējais parāda, cik būs jāatmaksā.

Kredīts 40.00 Ls uz 7 dienām + Komisija 3.60 Ls = Jāatmaksā 43.60 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 14 dienām + Komisija 5.75 Ls = Jāatmaksā 45.75 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 21 dienām + Komisija 6.80 Ls = Jāatmaksā 46.80 Ls
Kredīts 40.00 Ls uz 28 dienām + Komisija 7.79 Ls = Jāatmaksā 47.79 Ls

Tā viņš tagad būs. Precīzu informāciju protams vajag meklēt crediton mājas lapā, jo iespējams, kas ir mainījies. Atceries, ka aizņemties vajag atbildīgi un tikai tad, kad patiešām ir nepieciešams.
--> Read more...

Kredīts bez maksas

Kredīts bez maksas, kas ir pirmais kredīts bez maksas. Tas arī ir pieejams bez ķīlas un galvojuma, jo pirmajā reizē ir par brīvu.

Aizņemties pirmo kredītu bez maksas internetā var trīs vienkāršos vaidos. Reģistrējoties un piesakot no lietotāja profila, sūtot sms vai zvanot, lai varētu vienoties par naudas summu, ko vēlies aizņemtos, kā arī par kredīta atmaksas termiņu. Kredīta summu un atmaksas var viegli izvēlēties pats klients, piemēram, 99 Ls uz 22 dienām.

Piesaki šo lielisko aizdevumu internetā un nauda uz kontu tiks pārskaitīta pavisam ātrā laikā. Aizņemies arī atbildīgi, jo aiznemties vajag atbildīgi un papildus vajag izvērtēt savas spējas atmaksāt aizdevumu, lai kāds arī tas būtu. Kredītu var atļauties cilvēki ar ienākumiem vai arī cilvēki, kas apzinās, ka spēs atmaksāt aizdevumu.

Uz SMS kredīta sākumu, kur ir aprakstīts par sms un citiem kredītiem.
--> Read more...

piektdiena, 2011. gada 14. janvāris

West Kredit kredīts

West Kredit kredīts
Nepieciešams kredīts? Varbūt Tev noder West Kredit kompānijas kredīta pakalpojumi. West Kredit atklāj jauno kreditēšanas centru Rīgā, kas dod iespēju aizņemtis kredītu pie West Kredit.



2011. gada 10. janvārī tika atklāts West Kredit kredītu centrs. Kur atrodas West Kredit kredītu centrs? West Kredit kredītu centrs tika atklāts Barona un Dzirnavu ielas krustojumā. Tas ir West Kredit jaunais kredītu centrs, kurā cilvēki kuriem nepieciešams kredīts var pieteikties kredītam mājokļu iegādei vai remontam.

West Kredit kredīts ir kredīts, kas būs jāatmaksā. zināms, ka kredītu var atļauties cilvēki ar satbiliem ienākumiem. Pirs aizņemies kredītu izvērtē savas spējas atmaksārt kredītu. Un rekur vēl būs par kredītiem - 2010. gadā. Tas nozīmē - Aizņemies atbildīgi.

SMS



Tavs sms kredīta blogs par kredītiem.
--> Read more...

otrdiena, 2011. gada 11. janvāris

Izkrāpj komisijas naudu




Ātrais kredīts internetā no uzticama aizdevēja daudziem var ļot palīdzēt, ja tiek izvēlēts pareizas aizdevējs. Pareizais aizdevējs ir uzticams aizdevējs. Uzticams aizdevējs ir SMScredit, kas pirmo kredītu piedāvā aizņemties bez maksas.


Tagad daudziem būs mācība! Turpmāk izmantosim uzticama aizdevēja pakalpojumus. Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas spējas atmaksāt ātro kredītu internetā no SMScredit. Pirmais kredīts ir bez maksas un katrs nākamais par lielisku komisijas maksu. Tas tā - uzziņai.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma.